• pvc_vloer2
  • pvc_vloer
home > pvc vloeren

PVC vloeren


Een PVC vloer is een duurzame kunststof vloer die uit meerdere lagen is opgebouwd, leverbaar in kunststof vloerdelen (tegels) of stroken. Het is geschikt voor alle ruimtes in huis en is verkrijgbaar in verschillende dessins. Tegenwoordig zelfs met voelbare oppervlaktestructuren, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten of natuurstenen vloer.

Een PVC vloer heeft een hoge slijtvastheid, is goed te reinigen, is waterbestendig en heeft een aangenaam loopgeluid (maakt weinig geluid).

U bent bij G&S Floor Design van harte welkom om ons aanbod PVC vloeren van het toonaangevende merken M-Flor, Tfd en Designflooring te komen bekijken in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Daar kunnen wij u informeren over de verschillende (leg)mogelijkheden van PVC en u adviseren over opties als vloerverwarming of vloerkoeling.

Wanneer u een PVC vloer heeft besteld komen wij bij u langs voor persoonlijk advies en een voorinspectie, waarna ons eigen vakkundige team de PVC vloer bij u komt leggen.


Aged Kauriwood


Argenwood


Country Oakwood


Disstressed Oakwood


Granowood


Warm Oakwood


Weatherd Elmwood

Contact info
G&S Floor Design
Europalaan 28-30
2408 BG Alphen aan den Rijn
: 0172 470 890
Openingstijden
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 16:30 uur
Zondag en maandag gesloten