• shutters4
  • shutters
  • shutters3
  • shutters2
home > shutters

Shutters


Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u in de gewenste stand kunt zetten. Helemaal open om zoveel mogelijk licht binnen te krijgen of meer dicht voor wat meer verkoeling of privacy. Naast zonwering zijn shutters ook mooie raamdecoratie en passen ze in diverse interieur stijlen.

Een andere vorm van binnenzonwering zijn houten jaloezieŽn. Een jaloezie bestaat uit horizontale stroken, die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminium, kunststof of hout. Net als bij shutters zijn deze stroken centraal in een gewenste stand te zetten.

Shutters en houten jaloezieŽn zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

U bent van harte welkom in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Daar kunt u ons aanbod shutters en houten jaloezieŽn komen bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijke vormen en materialen en de opties voor de montage om uw woonwensen te realiseren.

Wanneer u shutters of houten jaloezieŽn heeft besteld komen wij bij u langs om de juiste maten op te nemen om de shutters en houten jaloezieŽn voor u op de juiste maat te maken. Daarna komt ons eigen vakkundige team de shutters of houten jaloezieŽn bij u plaatsen.
Contact info
G&S Floor Design
Europalaan 28-30
2408 BG Alphen aan den Rijn
: 0172 Ė 470 890
Openingstijden
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 16:30 uur
Zondag en maandag gesloten